Östgötamusiken

Östgötamusiken har ett regionalt uppdrag att erbjuda alla i Östergötland tillgång till levande musik med hög kvalitet på professionell nivå och verka brett inom flera genrer. Uppdraget utförs genom att stödja och utveckla musiklivet i regionen på olika sätt men också genom att vara en aktiv part i nationella och internationella nätverk. Med egna professionella musiker och med frilansande artister ges varje år hundratals konserter – för unga, för seniorer, för alla i regionen!

Kontaktuppgifter

Aktör
Östgötamusiken
Adress
Östgötagatan 19
582 32 Linköping
Kontaktperson
Frida Edstrand
Telefon
013-35 99 70
Epost
info@ostgotamusiken.se
Användare
Frida   
Hemsida
https://ostgotamusiken.se/
Alias
ostgotamusiken
Sociala medier

Hej kära abonnenter och musikvänner!

Nu blickar vi framåt och har mycket att se fram emot! Inte minst en ny säsong planerad för att möta publiken igen. Tre magnifika konserter i Crusellserien som går i kärlekens och passionens tecken paketerade i ett läckert abonnemang. Säsongen startar den 5 januari i en sprakande Galakonsert med Elin Rombo och Östgöta Blåsarsymfoniker. Den 27 april får vi fint besök ända från Bogotá i Colombia i ett Sydamerikanskt gästspel med Joachim Gustafsson som dirigerar Orquesta Filarmónica de Bogotá. Konsertserien avrundas den 22 maj med Z i våra hjärtan, en efterlängtad och stjärnspäckad hyllningskonsert till Monica Zetterlund med Rigmor Gustafsson, Isabella Lundgren och Östgöta Blåsarsymfoniker.

Vaccinationsbevis kan komma att krävas vid besök av konserter efter 1 december. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande våra konserter och uppdaterar oss löpande efter nya riktlinjer.

Använd länken nedan för att köpa abonnemang

https://ostgotamusiken.se/crusellserien/

Skapad 2021-12-01 Uppdaterad 2022-12-05