Patino spelar på showcase i Stockholm

Den 29 november är Musiknod med och genomför ännu en omgång av showcaset New Things Live tillsammans med bokningsbolaget All Things Live och studieförbundet Sensus. Från Östergötland spelar Patino, med två medlemmar hemmahörande i Norrköping.

Patino spelar pop med starka influenser från soul, funk och americana. Bandmedlemmarna träffades under studietiden i Östergötland och kommer från Norrköping, Falun, Stockholm och Huskvarna. Gruppen har hittills släppt tre singlar och har placerats på Spotifys spellistor New Music Friday och Indie Highlights. 


Musikbloggen Popmuzik uppmärksammade Patino i samband med den senaste singeln Skattkammarön och skrev att det blev ”kärlek vid första lyssningen” och att ”produktionen har ett drömmande skimmer över sig”. Musiktidningen Zero beskrev låten som ”snygg indietronica på svenska med vibbar av både Kent, Ratata och Duran Duran”.

I höst släpper Patino sin första EP och nu spelar de på New Things Live på Lilla Hotellbaren i Stockholm den 29/11. På sen står också artisterna Filippa från Alingsås och Amilia Soukri, från Stockholm. 

Fri entré men åldersgräns 20 år

Dörrarna öppnar kl 18, första akt på scen kl 19.

Facebook-event finns här.

Created 2023-11-15 | Updated 2023-12-04