Nätverksträff för livearrangörer i Östergötland

Musiknod och Östergötland Live bjuder in till arrangörsträff i samband med Festival of the Midnight Sun i Linköping den 1 september. Syftet är att diskutera de nya förutsättningarna för att arrangera kultur och att utbyta erfarenheter.


Efter pandemin har inflationen dragit upp kostnaderna på alla delar av genomförandet av konserter. Samtidigt finns det mindre kvar i konsertbesökarnas plånböcker. Publikens ändrade beteendemönster efter pandemin påverkar också fortfarande. 

Hur ser möjligheterna ut för att kunna vara verksam som arrangör i Östergötland i framtiden?

De här frågorna, och allas olika förutsättningar, vill vi diskutera under en nätverksträff för musikarrangörer i Östergötland i samband med Festival of the Midnight Sun i Linköping. Träffen är också ett tillfälle att lära känna varandra och se hur vi tillsammans kan hjälpas åt att stärka infrastrukturen för livearrangörer i länet.

Vi ses under under festivalens förfest och AW på Skyltenområdet, fredagen den 1 september mellan kl 16 och 18. Vi bjuder på nachotallrik (vegetariskt finns) och en dagsbiljett till fredagen på festivalen.

Träffen vänder sig till dig som arrangerar konserter i Östergötland, som bolag eller förening.

Anmäl dig senast den 17 augusti (begränsat antal platser) här.
För fler frågor hör av er till: info(at)musiknod.se

Skapad 2023-06-28 | Uppdaterad 2023-08-30