Erbjudande! Låna Musiknods medlemsskap i Musikens hus i Knäppingsborg

I behov av kontorsplats? Kanske med tillgång till musikstudior? Och en plats att ta möten på? Då kan du få låna Musiknods medlemskap i Musikens hus i Knäppingsborg, Norrköping, under två veckor. 


Musikens hus i Knäppingsborg drivs av företaget Root Productions och är en ny mötes- och arbetsplats för entreprenörer inom musik- och eventbranschen. På Musikens hus finns kontorsplatser och umgängesytor men också tre bokningsbara musikstudior för inspelning och musikproduktion. Huset har också en liten scen för mindre spelningar, videoproduktioner och streaming. 

Ett medlemskap i Musikens hus  ger tillgång till samtliga ytor och kostar 2200 kr/mån exkl moms men nu kan du få låna Musiknods medlemskap gratis i två veckor, tack vare vårt samarbete med Root Productions. Det är ett sätt att prova på om ett medlemskap skulle kunna vara något för dig, men du förbinder dig inte att fortsätta som medlem efter de två veckorna.

Erbjudandet gäller under våren och i mån av plats. För att komma i fråga bör du ha eller vara på gång att starta upp en verksamhet med musikkoppling. Intresserad? Kontakta Joakim Leion på joakim@root.productions

Läs mer om Musikens hus i Knäppingsborg här.

Skapad 2023-03-01 | Uppdaterad 2023-11-23