Registrera dig på Musiknod.se!

Driver du en verksamhet i Östergötland med koppling till musik? Är du artist eller musiker som kan åta dig uppdrag? Välkommen att registrera dig på Musiknod.se och bli en del av nätverket. Då blir du också lättare att hitta för andra.


Det säger sig ju självt att vi inte känner till alla som är verksamma inom musiklivet i Östergötland. Därför vill vi skapa ett register som gör det enkelt för uppdragsgivare att hitta dig. Dessutom blir det lättare för alla i det östgötska musiklivet, att hitta samarbeten.

Du som registrerar dig på Musiknod.se kan t ex vara en musiker som åtar dig uppdrag för att kompa artister live, eller spela på en inspelning. Du kan vara ljudtekniker (mycket efterfrågat!), sångpedagog, driva en PR-verksamhet, ett skivbolag eller vara artist som är redo att att steget mot en professionell karriär.

Du ser vilka kategorier som finns när du fyller i formuläret här.

När du registrerat dig och blivit godkänd har du en egen sida på Musiknod som du kan dela bilder, videor, musiklänkar mm på. Sidan blir synlig och sökbar för alla som besöker Musiknod.se. 

När du loggar in på Musiknod hamnar du numera på din egen sida och kan göra ändringar och tillägg. Forumet har vi tills vidare släckt ner, då det inte användes.

Frågor? Maila info(at)musiknod.se

Stött på problem med sajten? Maila support@musiknod.se

Skapad 2023-01-26 | Uppdaterad 2023-06-05