Musiknod

Musiknod är mötesplatsen för oss inom och runt det professionella musiklivet i Östergötland. Musiknod är samverkan, utveckling, gemenskap, nätverk, möjligheter, kunskap – en mötesplats mellan genrer, utövare, musikskapare, tekniker och arrangörer med musiken i fokus!

Välkommen du också!

Östgötamusiken
background-image Musiknod background-image Musiknod background-image Musiknod background-image Musiknod background-image Musiknod background-image Musiknod background-image Musiknod

Ansök om att spela på Future Echoes

Showcasefestivalen Future Echoes i Norrköping ägde rum för första gången i februari i år. Nu söker festivalen akter i alla genrer som vill uppträda på festivalen den 16-18 februari 2023. Ett showcase på festivalen ger inget gage, men möjligheten att visa upp sig för arrangörer och både svensk och internationell musikbransch.

Sista ansökaningsdag är den 30 november, men bokningarna börjar göras redan nu.

Läs mer och ansök här.

Skapad 2022-04-27 Uppdaterad 2022-06-17

Ny musik från Östergötland

Här hittar du ett urval av nysläppt musik med artister, låtskrivare och producenter från Östergötland. En Spotifylista som uppdateras kontinuerligt.

Skapad 2022-04-27 Uppdaterad 2022-06-17

LALALA - Östergötlands digitala musikgala

För andra året i rad arrangerar Studieförbundet Vuxenskolan Östergötland en digitala musikgala för att lyfta det regionala musiklivet. 

Det går att tävla i kategorier som Årets låt, Årets musikproduktion, Årets musikvideo mm. Folkets röster och en jury bestående av personer från Östergötlands musikscen utser vinnarna. Studioinspelning, promotionpaket och livevideoinspelning är några av vinsterna som står på spel.

Mer info och anmälningsformulär hittar du här.

Skapad 2022-05-03 Uppdaterad 2022-06-17
Linköpings kommun Linköpings Universitet Musikcentrum Öst Norrköpings kommun Riksteatern Östergötland Svensk Live